4 ianuarie 2012

"Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei


"Într-o noapte, pe când dormeam", povesteşte părintele Gherontie, stareţul mânăstirii Caraiman – o mânăstire din Buşteni, judeţul Prahova, "m-am trezit cu un bileţel în mână. N-am ştiut niciodată cine l-a scris şi cum a ajuns la mine. Era dintr-o hârtie obişnuită, dar scrisul nu era desluşit; de-abia am putut să-l descifrez, de parcă erau litere chinezeşti. Si după ce l-am desluşit, am găsit în el scrisă o rugăciune. Aceasta: "Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei". AMIN!
Şi mai scria acolo că trebuie spusă, cu credinţă, de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, şi că îndeplineşte orice dorinţă a celui ce o rosteşte. Şi aşa s-a întâmplat! Aşa că de-atunci, am tras biletul cu rugăciunea asta, la xerox, şi l-am dat la toată lumea. Iar aceluia sau aceleia care
are ceartă ori scandal în casă cu soţia sau cu soţul, le dau rugăciunea aşa: "Doamne, întoarce-o pe soţia mea (sau întoarce-l pe soţul meu) la bunătate şi la rugăciune, asupra mea".
Şi care m-au ascultat şi s-au rugat, s-au împăcat şi au venit la mine zâmbind de la poartă, de mână. Au venit perechi de tineri şi mi-au spus că au făcut rugăciunea şi nu s-au mai certat...

sursa:Cinstitul Parinte Gherontie Puiu,staretul Manastirii Caraiman.


 

18 comentarii:

 1. Am aflat despre aceasta rugaciune recent de la sora Maria, care mi-a relatat faptul ca avea o durere de picior foarte stanjenitoare. Dupa 3 zile de rugaciune durerea a incetat. Are o prietena care avea o depresie severa ce se manifesta prin faptul ca nu putea iesi in lume.Avea reactii de lesin, voma..., dupa ce a facut rugaciunea a scapat de aceste simptome si poate sa iasa printre oameni. Doamne ajuta si familia mea! Amin.

  RăspundețiȘtergere
 2. iar daca am o problema cu cineva ma pot ruga pronuntandu-i numele in rugaciune???

  RăspundețiȘtergere
 3. Da...si e foarte bine sa fie citit si la 40 sfinte liturghii , puteti sa-l treceti pe toate pomelnicile,de exemplu pe pomelnic scrieti exemplu..Ion in dusmanie cu Gheorghe sau in cearta ...pentru impacare...etc Pentru dusmani e bine sa te rogi nu sa-i urasti ca atunci Dumnezeu ii imblanzeste.

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu am o problema grava la serviciu. ..astăzi am văzut aceasta rugaciune. ...sper din tot sufletul sa mă ajute

  RăspundețiȘtergere
 5. Dumnezeu sa te ajute...sa iti rezolvi problemele...

  RăspundețiȘtergere
 6. și eu dacă vreau ca iubitul meu să se întoarcă la mine pot să-i pronunț numele în rugăciune???...ce pot să fac??

  RăspundețiȘtergere
 7. Da ...poti să te rogi si pentru iubitul tău...si poti sa-i spui numele, dar Dumnezeu stie de ce ai tu nevoie , mai ales că te gandesti la el...Dumnezeu să iti indeplinească rugăciunile...

  RăspundețiȘtergere
 8. sotul meu e bolnav se vindeca daca ma rog pentru el?si daca ma rog sa nu mai bea ma ajuta Dumnezeu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Rugati-va si icoanei Maicii Domnului de la Hadambu! Mergeti acolo si luati icoana..daca nu puteti puteti suna la manastire si v-o trimit dansii..Dar merita sa ajungeti acolo ! La pangar gasiti un parinte Sfant..Pr.Serafim..care povesteste cate minuni a facut icoana daca te rogi ei "Maicuta Sfanta ajuta-ma.Iisuse scumpe ajuta-ma!" Are nevoie si de spovedanie si de sfinte masluri sotul..Puneti ulei de la sf.maslu pe paine si dati-i daca nu vrea sa ia de buna voie...ungeti-l si pe locurile dureroase ! Mergeti la Sf.Nectarie la
   manastirea Radu Voda Bucuresti...luati ulei de la candela lui...si cititi acatistul...Este tamaduitor de cancer si alte boli incurabile...Maica Domnului si Sf.Nectarie sa va ajute! Amin! In aceeasi manastire il gasiti si pe Sf.Efrem cel nou ajutator in orice problema !

   Ștergere
  2. Boala este rodul pacatului! Spovediti-va si impartasiti-va amandoi,mergeti la sf.maslu..Puneti-i ulei de la maslu cateva pic.pe paine daca nu vrea sa ia de buna voie,ungeti-l pe loc dureroase.

   Ștergere
  3. Mergeti la Sf.Nectarie la man.Radu Voda Bucuresti..si luati ulei de la candela,cititi acatistul. Este mare facator de minuni tamaduitor in orice boala ! Il gasiti si pe Sf.Efrem cel nou care ajuta in orice problema daca ne rugam lui...

   Ștergere
  4. La manastirea Hadambu aveti Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni...La pangar pana la ora 13 il gasiti pe pr Serafim...sunati si va trimite icoana..puteti plati prin banca sau posta daca nu puteti ajunge..Dar merita...parintele povesteste minuni fara numar savarsite..chiar akum 2 sapt.mi-a povestit de o doamna care a luat icoana..a pus-o in camera unde doarme sotul si si s-a rugat cum a invatat-o parintele - Iisuse scumpe ajuta-ma! Maicuta scumpa ajuta-ma! Cat mai mult! Sotul si-a visat locul de veci intr-o fantana...A doua zi s-a lasat de bautura ! :-) Parintele Serafim...a fost in rai..in iad..in vamile vazduhului...calauzit de Sf.Arhanghel Mihail ! Are 90 de ani...Un sfant in viata! Domnul sa va ajute! AMIN !!!

   Ștergere
 9. acuma am gasit rugaciunea va multumesc frumos din suflet pentru aceasta rugaciune frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 10. Cum as putea lua un nr de telefon de la părintele SERAFIM de la mănăstirea Hadambu parca asa se cheamă că nu am mai auzit niciodată de ea vreau sa fac o comandă în tara cu icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni ca eu sunt în Anglia iar familia e în țară iar eu sunt bolnav de epilepsie și asa ma chinui și muncesc sa îmi pot întreține familia și copii. Vreau sa o am în casă și sa ma ajute sa nu îmi fie rău aici și sa pot sa îmi renovez casa lăsată de bunici și sa îmi pot întreține familia mea chiar dacă eu nu sunt bine aici și ma chinui fiind conștient ca o sa îmi fie rău dar măcar ei sa fie bine va ma puteți contacta la numărul de telefon 00447440668226 nr de Anglia sau nr soției 0757029750 de România sau la adresa de Facebook Dascalu Marian Iulian va mulțumesc doamne ajuta la toată lumea.

  RăspundețiȘtergere
 11. Fratii mei sunt certati intre ei,ma ajuta dc spun rugaciunea pt ei si pt parintii mei la fel

  RăspundețiȘtergere
 12. Fratii mei sunt certati intre ei,ma ajuta dc spun rugaciunea pt ei si pt parintii mei la fel

  RăspundețiȘtergere

AVEM SFINTI
Sunt mii de sfinţi
Ce-au îndurat martiriu,
Chinuri cumplite ei au suferit,
Dar câţi din oameni
Ştiu de-a lor durere,
Câţi despre ei au auzit?

Avem mulţi sfinţi
Ce mijlocesc la Domnul
Pentru a noastră mântuire,
Să le aducem şi noi astăzi
Prinos de mulţumire.

Să le urmăm credinţa neclinită
Şi dragostea de Dumnezeu,
Să îi rugăm să ne ajute,
Căci drumul vieţii este
Din zi în zi mai greu.

Arhivă blog

CARUI SFANT TREBUIE SA NE RUGAM?

Drumul către viaţa cea veşnică şi fericită a împărăţiei lui Dumnezeu trece prin multe necazuri şi ispite în această scurtă viaţă, iar noi avem nevoie de ajutor în aceste încercări, ajutor pe care nici un om nu poate să ni-l dea. De aceea ne întoarcem către Dumnezeu, către Maica Domnului şi către sfinţi. Şi cele pe care nu întotdeauna putem de unii singuri să le înfăptuim, acelea întru care nu întotdeauna pot să ne ajute ­medicii cei pământeşti şi mai-marii zilei, pot întotdeauna să ni le dea sfinţii lui Dumnezeu. Orice sfânt poate să ceară de la Dumnezeu ­lucrurile pentru care ne rugăm, dacă acestea ne sunt spre folos şi spre mântuirea sufletelor noastre. Şi totuşi, după cuvintele Apostolului, ­„darurile sunt felurite” (I Cor. 12, 4). După împrejurările vieţii sfinţilor, ori după voia osebită a lui Dumnezeu, unii ­dintre sfinţi ajută celor care se roagă lor pentru un anumit lucru, alţii – pentru un altul, după darurile lor; şi nu există necaz al vieţii, nevoie sufletească ori trupească la care să nu răspundă un plăcut al lui Dumnezeu şi pe care să n-o împlinească acesta.

SFANTA SCRIPTURA

Totalul afișărilor de pagină

SFINTI

SFINTI