14 martie 2018

DE UNDE ATATA URĂ IMPOTRIVA PREOTILOR?

"Doamne, mintea mea lipsita de putere nu poate ajunge la Tine. Ca si regele Avgar Te chem: "Vino si tamaduieste-mi ranile gandurilor mele celor rele si.... Te voi lauda ziua si noaptea Te voi vesti oamenilor, ca toate neamurile sa stie ca Tu, Doamne, savarsesti minuni ca si altadata, ierti pacatele, sfintesti si dai viata".... Rugati-va pentru mine, toti Sfintii, ca sufletul meu sa invete smerenia lui Hristos ...

 Raspunsul este foarte simplu: Dumnezeu este un ocean netarmurit de IUBIRE, iar de la diavol vine URA, aceasta patima ucigatoare de suflete. Cei care vorbesc preotii de rau SUNT IN INSELARE: 
- NU TIN POST cel putin miercurea si vinerea (de aceea diavolii se joaca cu ei, ii batjocoresc).
 - NU MERG in fiecare duminica LA BISERICA (de aceea Duhul Sfant nu se salasluieste in sufletele lor, ci duhul diavolesc).
- NU SE SPOVEDESC cel putin in cele 4 posturi ale anului (cei care n-au preot duhovnic, "cad ca frunzele", in osanda iadului). Cei care vorbesc preotii de rau, sunt "PAPUSILE DRACILOR".

Zice Sfantul Ioan Gura de Aur: "Nu cunosc SUFLET MAI VICLEAN ca acela care vorbeste un preot de rau!" (arata pacatele preotilor ca sa si le ascunda pe ale lor). Preotul ne aduce (prin botez) si tot preotul ne duce (prin inmormantare). SA NU UITATI: Prin mana oricarui preot crestin ortodox ni se poate da: DEZLEGARE DE PACATE si SFANTA IMPARTASANIE, lucruri pe care nu le putem lua singuri. Asadar, preotii au "cheile Imparatiei cerurilor" (Matei 16:18). Amin si Aliluia!
                                                                                                                          Preot Ioan 🛎.

2 comentarii:

Arhivă blog

CARUI SFANT TREBUIE SA NE RUGAM?

Drumul către viaţa cea veşnică şi fericită a împărăţiei lui Dumnezeu trece prin multe necazuri şi ispite în această scurtă viaţă, iar noi avem nevoie de ajutor în aceste încercări, ajutor pe care nici un om nu poate să ni-l dea. De aceea ne întoarcem către Dumnezeu, către Maica Domnului şi către sfinţi. Şi cele pe care nu întotdeauna putem de unii singuri să le înfăptuim, acelea întru care nu întotdeauna pot să ne ajute ­medicii cei pământeşti şi mai-marii zilei, pot întotdeauna să ni le dea sfinţii lui Dumnezeu. Orice sfânt poate să ceară de la Dumnezeu ­lucrurile pentru care ne rugăm, dacă acestea ne sunt spre folos şi spre mântuirea sufletelor noastre. Şi totuşi, după cuvintele Apostolului, ­„darurile sunt felurite” (I Cor. 12, 4). După împrejurările vieţii sfinţilor, ori după voia osebită a lui Dumnezeu, unii ­dintre sfinţi ajută celor care se roagă lor pentru un anumit lucru, alţii – pentru un altul, după darurile lor; şi nu există necaz al vieţii, nevoie sufletească ori trupească la care să nu răspundă un plăcut al lui Dumnezeu şi pe care să n-o împlinească acesta.

SFANTA SCRIPTURA

Totalul afișărilor de pagină

SFINTI

SFINTI

Lista mea de bloguri