2 ianuarie 2018

CUNUNA ANULUI 2018

"Doamne, mintea mea lipsita de putere nu poate ajunge la Tine. Ca si regele Avgar Te chem: "Vino si tamaduieste-mi ranile gandurilor mele celor rele si.... Te voi lauda ziua si noaptea Te voi vesti oamenilor, ca toate neamurile sa stie ca Tu, Doamne, savarsesti minuni ca si altadata, ierti pacatele, sfintesti si dai viata".... Rugati-va pentru mine, toti Sfintii, ca sufletul meu sa invete smerenia lui Hristos ...


           Dragii mei, cum este si firesc la trecerea in noul an 2018, L-am rugat pe Dumnezeu sa ne binecuvanteze CUNUNA ANULUI CARE A VENIT.

Insa iata ce spune Sfantul Teofan Zavoratul:  "Anul se încununează atunci cand el este trait, ca dar de la Dumnezeu, facut roditor prin RUGACIUNE, POST si FAPTE BUNE.
    Sa ne inaltam mainile catre cer si sa multumim Domnului pentru milele Sale cele trecute si sa-L rugam sa prelungeasca binecuvantarea Sa si pe viitor".
   Ma rog Sfantului Serafim de Sarov sa mijloceasca inainte lui Dumnezeu si pentru tine, acum in ceasul mortii si in ceasul judecatii tale. Amin.
   De ce zic asa? Pentru ca ACUM (in fiecare clipa a vietii, avem mare nevoie de ajutorul lui Dumnezeu). Pentru ca IN CLIPA MORTII, (atunci cand sufletul va iesi din noi) este un moment greu si avem nevoie de rugaciunile Maicii Domnului si ale tuturor Sfintilor. Pentru ca IN CEASUL JUDECATII, (vom sta cu frica si cu cutremur in fata Dreptului Judecator), cu atat mai mult avem nevoie de mijlocirea Maicii Domnului, a Ingerului pazitor de la Botez si a tuturor Sfintilor, fiindca nu stim daca vom fi osanditi sau mantuiti.
Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze. Iti diresc MULTA SANATATE si MANTUIREA SUFLETULUI TAU. Amin si Aliluia!
          LA MULTI ANI!
                                                                                                                           Preot Ioan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

CARUI SFANT TREBUIE SA NE RUGAM?

Drumul către viaţa cea veşnică şi fericită a împărăţiei lui Dumnezeu trece prin multe necazuri şi ispite în această scurtă viaţă, iar noi avem nevoie de ajutor în aceste încercări, ajutor pe care nici un om nu poate să ni-l dea. De aceea ne întoarcem către Dumnezeu, către Maica Domnului şi către sfinţi. Şi cele pe care nu întotdeauna putem de unii singuri să le înfăptuim, acelea întru care nu întotdeauna pot să ne ajute ­medicii cei pământeşti şi mai-marii zilei, pot întotdeauna să ni le dea sfinţii lui Dumnezeu. Orice sfânt poate să ceară de la Dumnezeu ­lucrurile pentru care ne rugăm, dacă acestea ne sunt spre folos şi spre mântuirea sufletelor noastre. Şi totuşi, după cuvintele Apostolului, ­„darurile sunt felurite” (I Cor. 12, 4). După împrejurările vieţii sfinţilor, ori după voia osebită a lui Dumnezeu, unii ­dintre sfinţi ajută celor care se roagă lor pentru un anumit lucru, alţii – pentru un altul, după darurile lor; şi nu există necaz al vieţii, nevoie sufletească ori trupească la care să nu răspundă un plăcut al lui Dumnezeu şi pe care să n-o împlinească acesta.

SFANTA SCRIPTURA

Totalul afișărilor de pagină

SFINTI

SFINTI

Lista mea de bloguri